Van olyan, akinek eleve olyan arcot adott volna a sors, mintha az Ómen című horrorfilm főszereplője lenne, de olyan is, akiből a szülei csináltak valamilyen – számunkra megmagyarázhatatlan – okból ország-világ előtt hülyét.

Ön szerint mi baja van az alábbi képen látható kislánynak? Szerintünk ilyen csúnyán nem lehet nézni pusztán azért, mert a többiek kitúrták a homokozóból, vagy anyu szólt, hogy ideje hazamenni lefeküdni. Ördögi.

36382Soha nem értettük, szülők miért csinálnak cirkuszi látványosságot a saját gyerekeikből, akik ráadásul még csak ellenkezni sem tudnak nagyon. Biztos felhőtlen móka volt kifesteni szegény kisfiút, de vajon ő is örül neki, hogy vele van tele az internet?

36380Ezt a kisfiút meg egyszerűen csak rossz pillanatban kapták le? Hogy lehet evés közben ilyen sátáni arcot vágni?

36383Az alábbi képen szerintünk több dolog sem stimmel, de az biztos, hogy ha egy anya olyan szemöldököt csinál újszülöttjének, mint amilyen a sajátja, ott akad némi probléma a gyereknevelésről alkotott képről.

36381Ehhez meg nem is kell kommentár. Nem hinnénk, hogy valaki ilyen fiatalon Addams Family rajongó, meg azt sem, hogy Halloweenkor a gyereknek kell a legijesztőbbnek lennie.

36379forrás

Nincsenek hozzászólások

Hagyj választ