Mindannyiunkat elvarázsol a színes, könnyen, olcsón és házilag elkészíthető praktikus dolgok sora. Sokan élnek-halnak a kreatív kézműves tárgyakért, és az első dolguk, hogy gyorsan megalkossák ők maguk is.

lufi-liszt-video

Ha van kéznél egy pár színes lufi és egy csomag liszt, könnyen elkészíthető az alábbi stresszlabdák hada, így idegeskedő típusú ismerőseinket is megajándékozhatjuk vele. De, ha valaki zsonglőrködni szeretne, annak is ajánlott kipróbálni.

Egy labda elkészítéshez szükségünk lesz négy lufira, az egyik közülük legyen fekete vagy sötétebb színű, ollóra, lisztre, két különböző méretű műanyag palackra, és egy pillanatragasztóra. Az egyik műanyag palack alját vágjuk le, és alkalmazzuk tölcsérként, így tölthetjük meg a másik palackot liszttel.

Először fújjuk fel a három lufi közül az egyiket, majd tekerjük, és helyezzük a lufi száját a palackra,fordítsuk fel, hogy a liszt tudjon átfolyni a lufiba. Engedjük ki belőle a levegőt, és a lisztet kézzel oszlassuk el egyenletesen benne. Vágjuk le a tetejét, majd vegyünk egy másik lufit, annak is vágjuk le a tetejét, és húzzuk rá az előbbire.

Tegyünk egy kevés pillanatragasztót a léggömb szájára, így rögzítsük. Ezután ugyanezzel a módszerrel tegyük rá a harmadik lufit is. Most pedig jöhet a díszítés. A negyedik lufit a videón látható módszerrel vágjuk be, és tegyük rá a már elkészült labdára.

Amennyiben tetszett az ötlet örülnénk egy megosztásnak.

forrás

Nincsenek hozzászólások

Hagyj választ